22. Otvoreno prvenstvo Dalmacije

U Dokumentima je objavljen raspis za 22. Otvoreno prvenstvo Dalmacije u raketnom modelarstvu koje će se održati 27.05.2023. Molim za svakog natjecatelja dostaviti privolu. Napominjem da se natjecatelji srednjih škola natječu s modelima f40, te se od ove godine čep ne smije odvojiti od rakete. (Osnovna škola kao i prije, f18 i vata se smije odvojiti). U slučaju dodatnih pitanja stojimo Vam na raspolaganju Zvonimir ( zplisic@gmail.com ) i Ivana ( ivana.miskovic03@gmail.com ).

30. Otvoreno prvenstvo Zagreba rak. modelarstvo

U Dokumentima je objavljen raspis za 30. Otvoreno prvenstvo Zagreba u raketnom modelarstvu koje će se održati 10.06.2023. Molim za svakog natjecatelja dostaviti privolu. Napominjem da se natjecatelji srednjih škola natječu s modelima f40, te se od ove godine čep ne smije odvojiti od rakete. (Osnovna škola kao i prije, f18 i vata se smije odvojiti). U slučaju dodatnih pitanja stojimo Vam na raspolaganju Zvonimir ( zplisic@gmail.com ) i Ivana ( ivana.miskovic03@gmail.com ).

6. Otvoreno prv. Slavonije rak modelarstvo – Vinkovci

U Dokumentima možete skinuti raspis za 6. Otvoreno prvenstvo Slavonije u raketnom modelarstvu koje će se održati 29.04.2023. Molim za svakog natjecatelja dostaviti privolu. Napominjem da se natjecatelji srednjih škola natječu s modelima f40, te se od ove godine čep ne smije odvojiti od rakete. (Osnovna škola kao i prije, f18 i vata se smije odvojiti). U slučaju dodatnih pitanja stojimo Vam na raspolaganju Zvonimir ( zplisic@gmail.com ) i Ivana ( ivana.miskovic03@gmail.com ).