26. Državno prvenstvo u rak. modelarstvu – Vrlika

U Dokumentima je objavljen Raspis za 26. Državno prvenstvo u raketnom modelarstvu koje će se održati u subotu 02.10.2021. u Vrlici (Suho polje – Ježević). Natjecanje će se održati prema Općem sportskom pravilniku za raketno modelarstvo u kategorijama nacionalne klase. Prijave je potrebno dostaviti najkasnije do 25. rujna 2021. godine na mail adresu iz raspisa. Prijava mora sadržavati imena i prezimena članova ekipe, ime i prezime štopera i broj pratećeg osoblja. Obvezna dostava potpisanih izjava korisnika za svakog natjecatelja koji prvi put sudjeluje na natjecanju ove godine.

20. Otvoreno prvenstvo Dalmacije u rak. modelarstvu

U Dokumentima je dostupan raspis za 20. Otvoreno prvenstvo Dalmacije u raketnom modelarstvu kojeće se održati u Obrovcu (Žegarsko polje) 18.09.2021.   Prijave dostavite što prije, do 10.09.2021.

28. Otvoreno prvenstvo Zagreba

U Dokumentima je objavljen raspis za 28. otvoreno prvenstvo Zagreba u raketnom modelarstvu za djecu i mladež koje će se održati 12.06.2021. u Čehima.

Održano prvo natjecanje raketnog modelarstva sezone!

U subotu 22. svibnja 2021. godine u Vinkovcima održano je 4. Otvoreno Slavonije u raketnom modelarstvu za djecu i mladež. Na natjecanju je sudjelovalo 34 osoba od kojih je 16 natjecatelja, dok su ostali bili njihovi voditelji, suci i tehnička podrška iz Zagreba, Obrovca, Zadra i Vinkovaca koji su se natjecali u kategorijama raketa sa padobranom i raketa sa trakom. Natjecanje je održano na otvorenom prostoru uz pridržavanja svih epidemioloških mjera. Nakon duge pauze od natjecanja, djeca i mladi su bili oduševljeni održavanjem natjecanja na kojem su kroz lansiranje raketa pokazali svoj rad i trud. Rezultate i slike kako je... Nastavi čitati →

4. Otvoreno prvenstvo Slavonije

Nakon preduge pauze počinjemo sa prvim ovogodišnjim natjecanjem 22.05.2021 u Vinkovcima gdje će se održati 4. Otvoreno prvenstvo Slavonije u raketnom modelarstvu za djecu i mladež. Molim Vas da obavezno dostavite prijavu na mail (popis svih sudionika – natjecatelji, suci, voditelji, pratnja i sl.), te potpisane izjave za svakog natjecatelja. Raspis i izjave se nalaze u Dokumentima.